Viori Shop

Droogbloemen & Accessoires

Droogbloemen

Unieke stolpen, kransen en flowermails met droogbloemen voor in jouw interieur. Of gewoon leuk om te geven.

Populaire producten met droogbloemen

Leukste cadeau's

Laat je inspireren door de leukste cadeau's om te geven!

Leukste cadeau's

potten en vazen

Een schitterende pot of vaas kan niet ontbreken bij je unieke droogbloemen

Potten en Vazen

Meer product categorieën

Droogbloemen zijn weer helemaal van deze tijd. Zo fleurt jouw interieur helemaal op met bijvoorbeeld een bos droogbloemen, stolp of een mooie krans. Het fijne is dat droogbloemen wel bij iedereen thuis passen én dat ze nog járenlang meegaan!

Hoe gaan wij te werk? Nadat jij je bestelling hebt geplaats, gaat Viori aan de slag. Daarom kunnen wij de droogbloemen eventueel nog afstemmen op jouw wensen. Alle Viori producten worden immers met uiterste zorg met de hand samengesteld. En dát maakt het uniek!

Daarnaast zijn onze producten ideaal om cadeau te geven aan degenen die het verdienen. De bestelling wordt uniek verpakt zodat je het ook direct kan laten verzenden naar degene die jij zo graag een cadeau wilt schenken.

Wij leveren de bestelling in Nederland gratis aan huis of een pick-up point bij bestellingen vanaf 35,-. Bij bestellingen tot 35,- wordt er slechts 3,99 in rekening gebracht. Afhalen in Veghel kan gratis en in overleg met Viori. Wij bezorgen ook buiten Nederland.

Heb je een specifieke (aan)vraag over een product in de webshop, neem dan even contact op met Viori via (+31)(0)613059515 of ons contactformulier.