fbpx

Weddings

”DE MOOISTE DAG VAN JULLIE LEVEN ONVERGETELIJK EN EXTRA BIJZONDER MAKEN?!”

Ontvang onze wedding brochure

Viori zorgt ervoor dat de decoratie en bloemen van de bruiloft, van top tot teen, geheel in stijl zijn. Van een uitbundig feest tot intiem diner en van het bruidsboeket tot de complete locatie styling. Een huwelijk is heel persoonlijk en daarom moet alles kloppen. Graag zetten wij jullie wensen om naar een tastbaar geheel om jullie dag onvergetelijk te maken! Kortom, jullie wensen voor de bloemendecoratie op jullie bruiloft staan centraal bij Viori.

Bohemian-, botanical-, barn-, industrial-, vintage weddings? Verse bloemen, droogbloemen of een combinatie hiervan? Alles is mogelijk! Daarom bespreken we graag samen met jullie welke stijl jullie het meeste aanspreekt, zodat jullie erachter komen wat Viori voor jullie trouwdag kan betekenen.

Met kleuren, structuren, geuren en vormen brengen we bij iedereen de zintuigen tot leven. Ten slotte werken wij enkel met kwaliteitsproducten, welke de huwelijksdag een ware beleven maken en een luxe en uitstraling geven.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van Viori? Kom dan in contact met ons of laat een berichtje achter via ons contactformulier.

Wij kunnen niet wachten om kennis met jullie te maken en om onze passie samen met jullie te delen!

Vraag direct vrijblijvend onze wedding brochure aan

    Let's meet on Instagram

    @viori.nl

    Whatsapp openen
    1
    Hi! Ik ben Jamy van Viori en help je graag verder als je vragen hebt. Get in touch! 🌸