About Viori

Hi! wat ontzettend leuk dat je op mijn website bent aangekomen. Ik ben Jamy, bloemstyliste en de eigenaresse van Viori!

Read more...

The total beginning

Het was 12 augustus 2019 toen ik Viori officieel had ingeschreven bij de KvK. Gaaf!

Ik heb al jarenlang een enorme passie voor bloemen. Tijdens mijn eerste bijbaantje in een bloemist merkte ik dat ik echt mijn creativiteit hierin kwijt kon. Vandaar dat de keuze niet moeilijk was om te starten aan de studie Flowers & Design in Den Bosch. Vanuit deze opleiding heb ik stage gelopen diverse bloemisten in Nederland, maar ook in Duitsland en Italië. Allemaal in een ander segment. Ik moet toegeven dat mijn tijd in Italië het aller mooist was. Hier heb ik mogen meehelpen in de complete (bloem)styling op evenementen zoals de Formule 1 in Monza, een concert van Andrea Bocelli en enkele bruiloften van de grootste mode-ontwerpers van Italië.
Eenmaal terug in Nederland werkte ik niet in een bloemist, maar werd ik door familie en kennissen wel veel gevraagd om de bloemen te verzorgen voor hun bruiloften of een uitvaart. Natuurlijk wilde ik dat! Omdat ik hier zóveel voldoening uit haal, heb ik besloten officieel voor mezelf te beginnen en ook klanten gelukkig te maken buiten mijn kenniskring. Viori was een feit!

Wedding

Wedding

In geheel eigen stijl verzorg ik de gehele bloemen en styling om jullie mooiste dag onvergetelijk te maken.

Flowercloud Viori

Events

Naast bruiloften verzorg ik ook de gehele styling voor allerlei diverse mooie en speciale evenementen.

uitvaart

Farewell

Een laatste eerbetoon aan jullie dierbare. Met bloemen maken we het moeilijke afscheid mooi en onvergetelijk.

Meer over Viori...

Bruiloften, uitvaarten, evenementen, workshops.... en daarnaast een webshop!

Viori geeft vanuit haar passie en creativiteit vorm aan uw wensen waarbij we kleur willen geven aan onvergetelijke momenten. En daarvoor werken wij met hoge kwaliteit bloemen die speciaal voor u zijn uitgekozen. Dit om uw dag mooi en uniek te maken. Er wordt ruim de tijd genomen waardoor het bloemwerk perfect op uw wensen aansluit. Mijn thuisatelier maakt mij uiterst flexibel waardoor ik het gevoel heb dichter bij klanten te staan, nauwkeuriger naar hun wensen te kunnen luisteren en beter met hen te kunnen meedenken. Viori is gelegen in Veghel, Noord-Brabant. Mocht u niet uit deze regio komen, maar wel prachtig bloemwerk willen bestellen, aarzel niet om dan ook contact met ons op te nemen, want wij kijken graag mee naar de mogelijkheden in binnen- en buiteland! Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Neem hiervoor, of voor andere vragen, direct contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst. Welkom bij Viori Flowers & Design! Wilt u meer te weten komen over Viori? Neem dan contact met ons op.

Let's meet on Instagram

@ Viori.nl