fbpx

LOVE TO HEAR FROM YOU!

Neem direct contact op met Viori Flowers & Design via dit contactformulier. Heb je een vraag, opmerking of een speciale aanvraag? Vul dan hier je gegevens in en Viori zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Een bruiloft of evenement stylen met bloemen? Of een laatste groet met bloemen verzorgen tijdens een uitvaart? Wij bespreken graag samen met jullie, alle wensen en ideeën en zetten deze met liefde om in een totaalbeleving met bloemen! Heel graag vragen wij je om deze afspraak via het contactformulier te maken, zodat wij dit kunnen bevestigen.

Benieuwd wat Viori voor jou kan betekenen? Wij inspireren je graag met onze prachtige bloemen. Heel veel plezier met het bekijken van onze websitepagina's en laat jezelf meenemen door de magische bloemenbeleving van Viori! Ben je op zoek naar een van onze speciale producten uit de webshop, neem dan alvast een kijkje op onze webshop! Heb je vragen over het beleid en voorwaarden over de levering van producten in onze webshop? Bekijk dan op onze algemene voorwaarden. Vragen over hoe wij omgaan uw privacy waarborgen? Kijk dan bij ons privacy beleid.

  Email

  info@viori.nl

  Address

  Veghel (NB)

  call me

  +31 (0) 6 130 595 15

  follow

  @viori.nl

  Let's Meet On Instagram!

  @viori.nl